За да може да набира външна подкрепа за дейностите си, за една гражданска организация е много важно да може добре да комуникира какво прави и каквa е ползата за обществото от нея. Колкото по-интересна, ангажираща и ефективна в комуникациите си е еднa НПО, толкова повече доброволци и съмишленици ще намира.

От създаването си TimeHeroes помага на неправителствени организации (НПО) от цялата страна да комуникират по-добре, като ги консултира, редактира обявите им за доброволци; промотира ги през различни канали и формати; работи с медии и комуникационни (рекламни и криейтив) агенции за ангажиране на повече граждани в дейностите им.

Затова стартираме BOOST – нов проект, който цели да повиши комуникационните (маркетинг, ПР и медии) умения на гражданските организации в България с помощта на водещи специалисти в областта.

 
 

Кандидатстването за първото издание на BOOST приключи на 15 февруари. Вижте кои са тримата финалисти.

Финалистите ще спечелят безплатно промоционално видео от една от водещите рекламни агенции:

 

Както и безплатни консултации от топ специалисти:

 Яна Бюрер Тавание

Яна Бюрер Тавание

Експерт по комуникации и водене на ефективни кампании на неправителствени организации. Основател и директор на международната платформа за социално ангажирано изкуство Fine Acts.

 Йордан Жечев

Йордан Жечев

Творчески директор на рекламна агенция DDB Sofia. Носител на множество отличия за реклама и комуникации, сред които четири пъти "Творческа агенция на годината" на рекламния фестивал ФАРА. Горд баща на трима синове.

 

 Калина Жулева

Калина Жулева

Дипломиран психолог и психотерапевт с дългогодишен опит в рекламата и комуникациите. Бивш управляващ директор на рекламна агенция New Moment New Ideas, понастоящем основател на агенцията за дизайн на услуги Creative Shower

 Poststudio

Poststudio

Poststudio е студио за дизайн и визуална комуникация, оновано е през 2009 година от Велина Стойкова, Андреан Нешев и Магдалина Станчева. В портфоилиото си имат проекти в сферата на културата, стартъпите, гражданския сектор, институциите и бизнеса. 

 Зорница Стоилова

Зорница Стоилова

Редактор в Капитал от десет години. Покрива теми, свързани с гражданско общество, човешки права и уязвими групи хора. Работата ѝ в областта е отличена с призове на редица неправителствени организации, както и на Балканската мрежа за разследваща журналистика.

 

 Мария Милушева

Мария Милушева

Творчески директор на Noble Graphics/TBWA с многогодишен опит и десетки награди за креативност и ефективност в сферата на рекламата. В цивилния си живот пише, рисува и търси проблеми, които да решава.